İstanbul’da gece gündüz demeden, bulunduğunuz yere 7/24 mutluluk getiren bir mobil ticaret uygulaması var. Getir! Kurduğu sistem sayesinde binden fazla ürüne dakikalar içinde rahatlıkla erişebilmeniz mümkün olduğu gibi, Getir Yemek ile verdiğiniz yemek siparişi kuryelerin kullandığı özel Thermobox kutular sayesinde sıcak bir şekilde kısa bir sürede ayağınıza geliyor.

Getir oluşumunu çok seviyor ve destekliyoruz. Getir markasını güçlendirecek bir katkı sağlamayı çok istiyoruz. Bu doğrultuda Getir’in dokunduğu herkesin ağzını tatlandıracak bir çözüm ürettik.

Getir Firmasına Özel İkramlık Şeker

Şık görünümlü Getir logosunun basılı olduğu özel asetatlı kutumuzla, sunum zorluğu yaşamadan çalıştığınız tüm kuruluşlara ikramda bulunabileceksiniz. Ayrıca hizmet verdiğiniz tüm müşterilerinize gönderdiğiniz paketlerde ağızlarda nefis bir tat bırakacak şekerlerinizden sunabilirsiniz. Getir logo baskılı bonbon şekerlerimizden sipariş vermek için lütfen hemen iletişime geçiniz. Getir firmasına özel ikramlık şeker online sipariş vermek için Getir Logolu Bonbon Şekerleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Keyfili bir çalışma temponuz olması dileğiyle…

Egebonbon

WhatsApp chat